2010 m. lapkričio 28 d., sekmadienis

Elektroninių parduotuvių optimizavimas

Elektroninių parduotuvių optimizavimas
Ši paslauga skirta visoms elektroninėms parduotuvėms.
Šios paslaugos principas yra toks, mes jums  TAISYKLINGAI  optimizuojame kategorijas, subkategorijas bei jūsų prekes. Kai mes optimizuojame taisyklingai tuomet jūsų parduotuvės kategorijos, subkategorijos bei prekės bus aptinkamos per paieškos sistemą google. Garantuojame kad tai 100% veiksminga. Galime pateikti jau atliktus darbus, kurie puikiausiai duoda rezultatus ir tai atsiperka. Visa proceso eigą galėsite stebėti patys per google analytic.
Trumpas pvz: jus turite 500 prekių mes jas taisiklingai suvarkome ir optimizuojame, kaip priklauso, priskiriame raktinius žodžius, ne tokius kokius jūs manote, kad taip mano klientais ieškos, bet taip kaip ištikro klientai ieško per google paieškos sistemą. Kuo daugiau prekių, tuo daugiau ir klientų galima pritraukti. Principas 500 prekių optimizuota. Vadinasi minimum jus ras pagal 500 raktinių žodžių ir daugiau. Šios paslaugos skirtumas nuo SEO tas, kad mes jums išplečiame paeišką per visas jūsų prekės kategorijas, subkategorijas. Todėl taip žymiai afektyviau gaudyti klientą nei tikėtis per vieną raktinį žodį turėti 100 klientų kai per 500 raktinių žodžių galim tikrai gauti 400-500 klientų.
Dėl smulkesnės informacijos teiraukitės kontaktais arba užeikite į mūsų puslapį www.universalusmeistras.lt

elektroniniu parduotuviu optimizavimas | internetiniu parduotuviu optimizavimas | e parduotuviu optimizavimas | elektronines parduotuves optimizavimas | internetines parduotuves optimizavimas | e parduotuves optimizavimas

6 komentarai:

  1. Internetinių puslapių kūrimas ir elektroninių parduotuvių optimizavimas dabar labai populiarios paslaugos. Tačiau, jei nori būti matomas - privalai jomis pasinaudoti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Manau, kad SEO paslaugos yra būtinos, jei nori, kad tavo verslas būtų matomas internete. Manau, kad svetainės optimizavimas dabar itin aktualus visiems, kurie turi internetines svetaines.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Paprastų svetainių ir elektroninių parduotuvių optimizacija skiriasi. Eshop'us optimizuoti yra sunkiau, nes juose būna daugiau kategorijų ir produktų. Bet abiems iš esmės galioja tos pačios taisyklės - meta pavadinimai, meta aprašymai, antraštės, tekstai, paveiksliukų optimizavimas, atgalinės nuorodos. Palieku nuorodą - Teisingai, sukūrus interneto svetainę, būtina ją optimizuoti iš seo pusės. Apie seo paslaugų kokybę daug pasako raktažodžių pozicijos Google paieškos rezultatuose :) Jeigu teisingai atliktas vidinis ir išorinis seo el. parduotuvėms, pozicijos bus aukštos :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Geras straipsnis ir pilnai sutinku su el parduotuvių SEO paslaugos kaina

    AtsakytiPanaikinti